Samsung hadde litt av ett show.

Annonse


HTC ler av Galaxy S4-lanseringen

HTC og Samsung er begge ute med flunkende nye toppmodeller.

HTC langer ut mot Samsung

Det er derfor helt naturlig at de to er i tottene på hverandre, i hvert fall HTC som er den definitive minste spilleren denne runden. Ikke bare serverte de journalister varm kakao og potetgull i S4-køen, men lot også pressen prøve HTC One, selskapets nye flaggskip.

Selskapet er også aggressivt ute i media etter Samsungs musikalske presse-event forrige uke. De har (selvsagt) ikke noe positivt å si om stuntet.

Samsung: – Vi kan begge deler

HTCs Nord-Amerikanske president Mike Woodward brukte muligheten til å slenge med leppa: – Vi er fornøyde med at vi ikke så noe innovasjon i selve designet, sa han, mens HTC-sjef Jason MacKenzie oppsummerte med følgende:

Annonse


– Jeg gikk fra å le til faktisk å bli flau over noen av skuespillerne. Når jeg så presentasjonen så det ut som de investerte mye i markedsføring istedet for innovasjon.

Samsungs markedsføringssjef Ryan Bidan hadde følgende å si om HTCs uttalelser: – Alle har rett til sine egne meninger, og tilføyde ovenfor Cnet at han synes Samsung er gode på både innovasjon og utvikling, og ikke bare markedsføring.

Kilder:
Cnet
Business Insider

Annonse