Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Last ned Internet Explorer 10 prøveversjon til Windows 7.

Her er Internet Explorer 10 til Windows 7

Last ned nå.

Microsoft har gjort tilgjengelig en testversjon av Internet Explorer 10, nettleseren som allerede er å finne i Windows 8 og Windows Phone 8.

Med Windows 8-grensesnitt

I et blogg-innlegg for en stund tilbake ble det kjent at IE 10 skulle gjøres tilgjengelig i testversjon i midten av november, og Microsoft har holdt ord, nå er altså nedlastingen her på norsk og i 32 og 64-bit-versjon.

Selv om dette er Windows 7-versjonen har den samme utseendet som Windows 8-versjonen, og støtter full-skjerm-modus, maskinvare-akselerasjon, robust fler-berøring, og en funksjon som gjetter hvilken nettside du har lyst å se som den neste: «Flip ahead».

Fungerer med trackpad

«Flip ahead»-funksjonen fungerer i hovedsak på nyhetssnettsider der man nå enkelt kan bla frem og tilbake i artikler, og f.eks. neste side med søkeresultater.

Berøring er som sagt implementert, men det er få Windows 7-maskiner med støtten. Fordelen med IE 10 er at den støtter fler-berøring med trackpad, så har du driverne installert er det bare å prøve. Støtte for mus er selvsagt også med.

Last ned.

Kilde:
Engadget

Stikkord: internet explorer 10, windows 7