t422tt4t324

Annonse


Vil du hjelpe oss?

ITavisen har i lang tid blitt kritisert for å holde for lite orden på innhol som leserne legger inn.
I forrige uke så vi oss nødt til å stenge forumet vårt på grunn av litt for høy temperatur i enkelte debatter.

Siden vi selv ikke har kapasitet til å gjøre denne oppgaven, trenger vi hjelp fra våre lesere.

Over 18
Vi ønsker oss tre voksne (over 18 år) moderatorer som vil bidra til at tonen i våre kommentarfelt er god. Konkrete oppgaver er blant annet å fjerne upassende innlegg, sende advarsler til brukere som opptrer ufint og varsle redaksjonen i ekstreme tilfeller.

Moderatorene skal også vedlikeholde Pimp My PC – ITavisens forum for selvbygde/modifiserte datamaskiner. Vi bruker i likhet med mange andre norske nettsteder Disqus.

Annonse
Rolig og nøytral
Du må være psykisk robust og tåle en støyt. Å være moderator er ofte en utakknemlig oppgave, og du bør kunne beherske deg og opptre rolig og myndig selv om du blir angrepet verbalt.

Det er også viktig at du som moderator forholder deg nøytral og ikke selv deltar i debatter.

Viktig erfaring
Vi kan dessverre ikke tilby lønn. Men erfaringen som moderator kan være god å ta med seg i et arbeidsliv som i stadig sterkere grad preges av nettbaserte tjenester der kommunikasjonen går begge veier.

Gjør du en god jobb, kan du regne med å få skriftlig dokumentasjon på dette av oss.

Send søknad!
Vi ønsker å holde en tett dialog med våre nye moderatorer. Derfor ser vi helst at du ikke bor altfor langt fra Oslo, der vi holder til.

Søknaden skal inneholde navn, fødselsdato, hjemmeadresse, mobilnummer og tidligere og nåværende jobb/utdanning og sendes til [email protected]..

Vi ser fram til å høre fra deg!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse