Gratis VPN til folket, støttet av TPB.

Annonse


Beskytter piratene gratis

VPN-tjenesten PrivitizeVPN er gratis, og gir svensk IP for pirater som vil skjule seg for bransjen og kontrollorgan.

Gratis anonym IP

The Pirate Bay er stengt av ISPer i en rekke land, men det stopper selvsagt ikke en drøss speilsider å dukke opp. Likevel, dette sikrer ikke piratene fra å ikke få et ubehagelig brev i posten, om man da ikke bruker en IP levert i et annet land.

Det er her VPN-tjenester kommer inn. Problemet for mange er at disse koster penger – PrivitizeVPN kan være redningen for lutfattige pirater.

Ikke laget av TPB

Tjenesten leverer neppe like gode hastigheter som de betalte løsningene, men kan trolig bli en populær tjeneste for pirater som ønsker å være helt på den sikre siden, og/eller som ikke har tilgang til TPB i sitt hjemland.

Annonse
Det ble rapportert at tjenesten er laget og levert av TPB-gutta, men dette stemmer ikke. Det som dog stemmer er at TPB selv tester tjenesten , og vil støtte den om den er god nok.

Brukere som har testet tjenesten advarer mot programvaren installerer en en slitsom nettleser-utvidelse om man ikke krysser det bort før installasjon.

Husk å fjerne de to Babylon-installasjonene om du vil teste tjenesten lovlig og gratis, og ikke ønsker en nettleser nedlesset med reklame.

Kilder:
Facebook
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse