Det har kommet frem masse interessant informasjon under rettsaken, blant annet bilder av flere Apple-prototyper, og hvordan selskapet designer sine produkter.

Annonse


Nå er dommeren lut lei Samsung og Apple

Dommer Lucy Koh håper hun slipper å dømme i Apple vs. Samsung-saken. Ikke uvanlig i slike saker.

Lei hele saken

Det gjorde hun klinkende klart i går når de to partene igjen møttes.

Uansett, dommeren har sett seg lei på kranglingen, og sa rett ut at om rettsaken kun var en maktdemonstrasjon for å vise verden at de begge har flotte patenter, så har de oppnådd dette.

Prøver en siste gang

Dommeren håper nemlig i det lengste hun slipper å dømme i saken, som det er svært vanskelig å spå utfallet av. Koh håper istedet partene kommer til enighet før det potensielt skal avgjøres av rettsapparat.

Annonse
Så mye prestijie som Apple har lagt i rettsaken virker det ikke så veldig sannsynlig, om da Samsung ikke blar opp nok kontanter. De to partenes advokater sa seg likevel enige om å prøve et siste forsøk på en forlik. Vi får se hvordan det ender.

Samsung på offensiven

I går var det forøvrig Samsung som prøvde å så tvil om at Apple er så originale som de prøver å overbevise retten om, men ekspertvitnet til Samsung måtte innrømme at minst ett av eksemplene ikke var særlig overbevisende da Samsung selv ikke brukte nevnte patent.

Kilde:
AllThingsD

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse