Ingen hyggelig melding fra Blizzard.

Annonse


Blizzard: – Vi er hacket

En noe uklar pressemelding fra Blizzard avslører at selskapet oppdaget snoking i systemene denne uken.

Enda mer spill-hacking

Hackerne skal kun ha skaffet til veie «noe data», inkludert e-postadresser for «globale battle.net-brukere», forklarer selskapet i pressemeldingen – det skal være snakk om brukere utenfor Kina- Europa blir ikke nevnt i pressemeldingen.

Videre heter det at spillere på Nord-Amerikanske servere (som i hovedsak gjelder spillere fra Nord-Amerika, Latin-Amerika, Australia, New Zealand, and Sørøst-Asia), skal ha fått sitt svar på sitt personlige spørsmål aksessert av uvedkommende. Også informasjon relatert til mobil og «dial-in» autentiserings-enheter ble aksessert.

Krypterte passord også på avveie

Blizzard erfarer at dette ikke er nok informasjon for hackerne til å kunne logge på en Battle.net-konto. Også krypterte passord på servere i Statene skal ha blitt hentet ut, men Blizzard forsikrer om at disse er svært vanskelige å knekke grunnet bruk av protokollen Secure Remote Password.

Annonse


Det virker som det i hovedsak er amerikanske kontoer som har blitt sett på av hackerne, men å skifte passord er nok ikke dumt uansett. Man vet aldri hvor hackerne kan ha snoket uten at noen har oppdaget det i skrivende stund.

«Akkurat nå har vi ikke funnet bevis for at bankinformasjon som kredittkort, og fakturerings-adresse, eller ekte navn er kompromittert. Vår undersøkelse er pågående, men enn så lenge er det ingenting som peker til at deler av slik informasjon har blitt aksessert.»

Kilde:
Blizzard

Annonse


Annonse


Annonse