Windows Essenatials 2012 gjør Movie Maker og Photo Gallery enda litt bedre, og nå støtter begge Windows 8. Det gjør samtlige programmer i pakken, og Microsoft har droppet Live-brandingen.

Annonse


Her er Microsofts Windows 8-programmer

Microsoft har lansert Windows Essentials 2012 med nye versjoner av Photo Gallery og Movie Maker til Windows 7 og Windows 8.

Nå er de oppdatert

I tillegg til en rekke forbedringer i den nevnte programmene, oppdateres også Windows Live Messenger til versjon 2012.

Vi har installert oppdateringen på en Windows 7-maskin, men ser ingen store endringer på overflaten bortsett fra at man direkte i kontaktlisten ser hvilke kontakter som støtter videosamtaler. Nyttig.

Ingen stor Messenger-oppdatering

I hovedsak er det nok gjort flest endringer under panseret for bedre Windows 8-kompabilitet.

Annonse


Mail og SkyDrive-applikasjonene er også oppdatert, men også disse er mindre oppdateringer. Det er bildebehandlingen og filmprogrammet som har fått det største løftet.

Dette er nytt

Blant endringene i Move Maker finner vi at H.264-formatet nå er standard, og det er lagt til støtte for direkte opplasting til YouTube-konkurrenten Vimeo.

En video-stabiliserings funksjon er også nytt i 2012-versjonen. Hyggelig er det også at Microsoft nå samarbeider med AudioMicro, Free Music Archive og Vimeo Music Store for at man lett skal kunne finne musikk man lovlig kan legge over sine egne klipp.

Enklere redigering

Det er også gjort forbedringer slik at det er lettere å trimme video slik at bildene stemmer overrens med musikk man legger på i ettertid.

Photo Gallery i 2012-drakt gir mulighet til å lage en bilde-collage automatisk. Også i denne appen er det støtte for Vimeo.

Last ned Windows Essentials 2012.

Bilde-collage.

Enklere bilde og lyd-synkronisering.

Movie Maker 2012.

Kilder:
The Windows Blog
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse