Bildet av det som angivelig skal være en ny ikke-standardisert skrue fra Apple. Blir den å finne allerede i neste lineup?

Annonse


– Apple vil låse deg ute for alltid

Man kjøper ikke akkurat en Mac eller en iPhone for å åpne den, og tukle med maskinvaren. Nå er Apple kanskje i ferd med å ta det enda lenger.

Gjør de det enda vanskeligere?

Det er en Reddit-bruker som har skaffet til veie et bilde fra en kompis som skal ha tatt bilde av en ny type skrue han så bilde av hos Apple. En skrue som det ikke finnes kompatibelt verktøy til- enda.

Vi vet, dette høres ikke akkurat super-troverdig ut, hadde det ikke vært for at det hadde vært veldig Apple å gjøre akkurat noe sånt. I tillegg er det verdt å nevne at Reddit-brukeren brukte en «throwaway»-konto laget for å publisere sensitiv informasjon – ikke at det i seg selv beviser noe.

Det kommer alltid en løsning

Fra før av bruker Apple lim for å holde tukleglade teknofrelste unna innmaten, og det er som regel bare selskaper som f.eks. iFixit som har gjort det til en karriere å åpne de vanskelige produktene, og risikere å ødelegge en maskin til 18 000 kroner – f.eks. MacBook Pro Retina Display.

Annonse
Hadde det ikke vært for at sistnevnte bærbare bruker endel lim, og at nervøse hender kan komme til å røske istykker noe, bruker ikke Apple skruer i Retina-MacBooken som ikke kan løsnes.

Verktøy-butikkene gnir seg i hendene

Den bærbare stoltheten til selskapet er riktignok skrudd sammen med noe spesielle pentalobe-skruer, men det finnes verktøy som fikser den biffen – i tillegg brukes ikke annet enn vanlige torx-skruer.

Skulle Apple velge å lage en helt ny skrue blir det uansett stor butikk i flere asiatiske land å lage verktøy som skrur dem opp.

Kilder:
Reddit
Cult of Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse