Blir Nokia Maps og Windows Phone 8 fullt integrert?

Annonse


– Microsofts kart blir enda bedre

En av de større nyhetene under den ferske iOS 6-lanseringen var at Apple hiver ut Google Maps, og erstatter dem med en egen applikasjon som blant annet inkluderer full 3D-rendering og navigasjon. Det er heller ikke lenge siden Google annonserte at de kommer med full 3D-modellering på sine mobilkart.

Kaster ut Bing
Microsoft vil nok ikke henge etter. Deres Windows Phone-plattform bruker Bing-kartene, men mye tyder på at den nye versjonen av operativsystemet (Windows Phone 8) vil bytte disse til Nokia Maps.

Nokias løsning er solid, og det spekuleres altså at en 3D-modus vil implementeres, og at den nye kartapplikasjonen vil være tilgjengelig for alle Windows Phone-mobilene, ikke bare Nokias modeller.

Nå kommer Skype
Nettstedet WCentral spekulerer også i andre Windows Phone 8-nyheter: Endelig full integrert Skype, NFC, mange nye utviklingsverktøy for spill og kameraapplikasjonen, nye verktøy for stemmebruk og mye annet. Fra før antar man at støtte for flerkjernersbrikker og nye skjermoppløsninger er på vei.

Microsoft skal mest sannsynlig avsløre veldig mye om Windows Phone 8 neste uke, da de skal avholde et event i London. Vi kommer så klart tilbake med alle nyhetene.

Kilde:
WPCentral

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse