Med On {X} kan du programmere telefonen til å starte musikk-appen din når du løper. Problemet er at ingen gidder...

Annonse


«Ingen» vil ha Microsofts Android-app

Som kjent tjener Microsoft gode penger på Android-telefoner, i og med at de eier flere av patentene som brukes.

Sett livet på autopilot
Nå vil de tydeligvis gi noe tilbake til Android-verdenen – i form av en i utgangspunktet svært spennende app kalt On {X}.

Det handler om å automatisere livet ditt. For eksempel kan du gjennom appen programmere telefonen til å ringe kjæresten og si at du hver mandag til fredag klokka 16 er på vei hjem (husk å lage unntak for de dagene du stikker ut og tar en øl med gutta i stedet). Eller du kan få opp horoskopet ditt hver morgen når du står opp (kan være greit å vite hva som faktisk skjer den dagen…).

Eller du kan få telefonen til å skjønne om du kjører bil, løper eller sitter stille. Og velge musikk som passer til aktiviteten.

«Piece Of Shit»
Problemet er bare at appen får så utrolig dårlige skussmål av brukerne. En gjennomsnittskarakter på 1,9 er ikke bra (på en skala mellom 1 og 5, der fem er best), og de fleste av de som har stemt lander på én stjerne.

– Styr unna for enhver pris! Tre bokstaver: POS (Piece Of Shit (journ.anm.). Håper denne trojaneren eller viruset av en app blir sparket ut fra Play – og det kjapt, skriver signaturen Dayo.

Facebook obligatorisk
Svært mange reagerer på at du må logge deg inn via Facebook for å bruke On {X}. Folk har tydeligvis fått nok av apper som jafser i seg profilen din, uten at de føler seg trygge på at de har kontroll over hva opplysningene senere brukes til.

Til Microsofts forsvar må vi anføre at det bare dreier seg om en betaversjon. Og det er på ingen måte den første Android-appen Microsoft har lagt ut på Google Play. (De andre finner du HER).

De øvrige ser ut til å ha fått en blidere mottakelse hos Android-folket.

Her ser du Microsofts promo-video:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse