Kanskje blir Siri seende slik ut i iOS 6 som skal avdukes 11. juni.

Annonse


Siri til iPad – og Facebook-integrasjon

Apples programvaremesse WWDC går av stabelen 11. juni, men vi vet allerede mye om hva de skal vise frem.

Endelig Facebook i iOS

For det er allerede en drøy uke siden det dukket opp rykter om at Apple dropper Google Maps til fordel for en egenutviklet kart-tjeneste med 3D-støtte. Ryktene dukket opp etter dette bildet, og ikke minst fordi Apple og Google ikke lenger har noe særlig vennskapelig forhold.

Og ikke minst er det nå endelig duket for Facebook-integrasjon fra og med neste iOS-versjon, som kommer senere i år – trolig til høsten samtidig med nye iPhone. Twitter ble integrert fra og med iOS 5.0.

Konsept.
(Ill.: 9to5mac.com)

Siri endelig til iPad?

Men det stopper ikke der: 9to5mac.com har trolig skaffet seg en eller flere svært gode kilder, for nå hevder den troverdige Apple-bloggen at Siri er på vei til nye iPad.

Ingen overraskelse, kanskje, men ryktet går på at også denne funksjonen blir introdusert i iOS 6. Siri aktiveres på iPad, som med iPhone 4S, ved å holde inne hjem-knappen. Den intelligente hjelperen dukker så opp fra bunn av skjermen.

Trolig blir bare nye iPad-støttet, for å holde en viss eksklusivitet, og fordi systemet må skaleres for å kunne gi alle en kjapp opplevelse.

iPhone 5

Hva angår iPhone 5 har det ikke dukket opp noen flere bilder siden onsdag forrige uke.

Da kunne ITavisen.no melde at flere bilder av det som angivelig er iPhone 5 hadde havnet på nett. Er bildene ekte, og det tror vi de er, er det duket for den første iPhonen med en annen skjermstørrelse enn 3.5″ – mest sannsynlig 4.0″, noe også bildene indikerer.

Kilder:
9to5mac
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse