Feilen ble heldigvis rettet kjapt når Facebook ble kjent med det.

Annonse


Du skal være glad de rettet dette

Et sikkerhetsull i Facebook gjorde det mulig for alle på vennelista å se alt innholdet ditt.

Kjip feil

Det personvernsensitive hullet som heldigvis allerede er rettet opp i gjorde det mulig for alle du har som venn å se alt du gjorde, uansett eventuelle begrensninger man måtte ha aktivert. Heldigvis ble hullet lappet 48 timer etter at det ble oppdaget av University College London.

Måten å gjøre det på var å deaktivere for så å aktivere profilen. Man fikk så tilgang til alt innholdet til en Facebook-venn, selv om personen hadde satt begrensninger.

Facebook retter kritikk mot ekspertene

– Tidligere denne uken beskrev et sikkerhets-team et teoretisk sikkerhetshull på vår tjeneste. Vi gikk kjapt til verks og rettet problemet innen 48 timer etter at vi ble kjent med saken, forklarer en Facebook-representant.

Facebook kritiserte dog sikkerhetsekspertene for å ha offentliggjort informasjonen før de kontaktet selskapet.

Kilde:
IDG.se

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse