iPad 3-baksiden skal være til høyre.

Annonse


– Dette er iPad 3-dekselet

Hvis Apple følger sine rutiner, er det ikke lenge til iPad 3 vises frem for verden. Og ryktene fortsetter.

Nå har det dukket opp bilder av hvordan baksiden til iPad 3 kan se ut, og med disse kommer også nye rykter om hvordan det nye nettbrettet vil bli.

Små endringer
Blant annet hevdes det at iPad 3 vil være designet noe annerledes, slik at det vil bli plass til større batteri, en annen type kamera og justeringer til skjermen.

Ny brikke
Nettstedet The Verge har sjekket disse påstandene med sine kilder, og mener at mye av dette bør stemme. I følge deres informasjon vil iPad 3 være nesten identisk med forgjengeren når det gjelder utseende, men faktisk rundt 1 millimeter tykkere. Deres kilder hevder også at A6-brikken, som vil finnes i den nye iPaden, vil bli kraftigere enn A5 (naturlig nok) og ha betydelig bedre grafikkytelse – men den vil ikke bygge på fire kjerner. Bare to. Retina Display med oppløsning på 2048×1536 skal selvsagt være på plass.

Annonse


Et annet bilde av baksiden som flyter rundt.
(Ill.: Apple.pro)

Dato uklar
Når det gjelder utgivelse, skal februar-kunngjøring være uaktuell, men The Verge fikk en ide at en pressekonferanse kan teoretisk finne sted den 29. februar, som er en onsdag, samme dag som iPad vanligvis vises frem. Litt spesiell dato, siden det er skuddår i år. Men dette blir meget løse spekulasjoner.

Alt sammen må uansett tas med en klype salt, og vi følger med for flere nyheter.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse