Aldri mer optisk disk?

Annonse


– Ny Xbox får Blu-ray

Bare i går ble det hevdet at den nye Xbox-konsollen, som på ingen måte er offisiell, vil få en grafikkbrikke fra AMD.

Ikke en dag har gått, og et nytt, visstnok troverdig rykte har dukket opp. Den godt informerte bloggen Kotaku har fått høre at denne hemmelige konsollen skal bruke Blu ray som diskmedium, i likhet med dagens PS3.

Mer kapasitet
Som kjent kan Blu-ray romme opptil 50 GB med data, mens dagens Xbox 360 bruker bare vanlige DVD-disker, som har plass til max 9 GB. Noe som har ført til at flere av 360-spillene har kommet over flere disker.

Det høres egentlig ut som en ganske logisk utvikling, spør du oss.

Kontroversielt
Kotaku har også hørt et par andre, spennende nyheter. Blant annet at den nye konsollen muligens vil ha en eller annen form for sperre som hindrer den fra å spille brukte spill. Det er selvsagt bekymringsfullt fra forbrukernes side, mens bransjen har de siste årene kjempet hardt mot bruktspillmarkedet. Det forklares ikke hvordan denne teknologien vil fungere, så vi håper egentlig at det bare er en misforståelse.

Til slutt mener kildene at Kinect 2 vil lanseres sammen med den nye generasjonen. Heller ikke dette er noe sjokk, vi har tidligere skrevet om at en fremtidig versjon av sensorer vil være så nøyaktig at den vil kunne lese lepper.

Alt sammen må tas med klype salt, som alltid.

Kilde:
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse