Hopp til navigasjon Hopp til innhold
timeline

Nå får alle nye Facebook

Ingen vei tilbake.

De fleste som følger med på ITavisen kjenner godt til Facebooks Timeline, og vet hvordan man har kunnet aktivere det helt siden i fjor høst.

Full utrulling
Det er likevel mange der ute som kanskje ikke helt er klare over den nye måten å presentere personlig informasjon på, der alle brukere får en omfattende hjemmeside i stedet for den gamle profilen. Timeline viser en grafisk oversikt over alt som har skjedd på profilen din helt siden man meldte seg inn i Facebook. Det kan være fascinerende – eller pinlig – lesing.

Nå melder altså Facebook at over de neste ukene vil absolutt alle brukere få Timeline, uten unntak. Du kan fortsatt aktivere det selv, via denne siden, eller vente på at det blir skrudd på automatisk.

Bufferperiode
Interessant nok vil alle som får aktivert nye Timeline få syv dager på å gå gjennom og eventuelt fjerne innlegg de ikke vil ha synlige for offentligheten. Først etter de syv dagene blir Timelinen din fullt synlig.

Du kan lese mer informasjon om Timeline og hvordan du kan fjerne og legge til innlegg, her.