LG_CINEMA_3D_LM860V

Annonse


Har knapt ramme

Samsung imponerte mange i fjor med sine LED-TVer som har usedvanlig tynn ramme. Det gjør faktisk et slående inntrykk rent visuelt.

Nå skal LG vise hvem som er sjefen, og kunngjør en ny serie med TVer som har en ramme på kun 1mm! Pressebildene vi har mottatt ser unektelig veldig kule ut.

Kraftig
Toppmodellen i serien, LM960V, vil finnes i størrelser på 47, 55 og 84 tommer, og har blant annet tokjerners prosessor, stemmestyring innebygd i fjernkontrollen, WLAN og en ny smart-TV-plattform med raskere og penere menyer. Toppmodellen har også full LED-belysning over hele baksiden.

Nye 3D-briller følger også med.
(Ill.: LG)

To spillere
Ikke nok med det, LM960V, samt den litt rimeligere LM860V, støtter Dual Play-funksjon via 3D-brillene, slik at man kan spille spill der hver deltaker ser separate bilder i sine briller, i stedet for i split screen. Lignende funksjonalitet som på Sonys PlayStation TV, altså, men i stort format.

LG bekrefter i en pressemelding at de nye TVene kommer på det norske markedet i løpet av andre kvartal 2012, med unntak av 84 tommers versjonen av LM960V, som kommer i andre halvår. Vi har foreløpig ikke fått bekreftede norske priser.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse