Et lekkert og syltynt iPhone 5-konsept.

Annonse


– Sony produserer iPhone 5-paneler

Ifølge den japanske bloggen Macotakara skal både Hitatchi Displays og Sony Mobile Display Corporation være i full gang med produksjonen av iPhone 5-paneler.

4″-ryktene nekter å dø

Og igjen er ryktene det at femte generasjon iPhone 5 får større skjerm, mer presist: en på 4″, for bedre å kunne konkurrere med resten av bransjen som for lengst har tatt steget opp fra 3.x” og tilbyr flere forskjellige varianter.

Apple brukte lang tid på å finne frem til at 3.5″ var veien å gå, mye av grunnen fordi størrelsen gjør det mulig for de aller fleste å kunne berøre alle elementene på skjermen med en hånd.

Les også: – iPhone 5 blir lenger.

Annonse


Blir ett gigant-selskap

Det er ikke spesifisert hvilken iOS-mobil det er snakk om, selvsagt, men når de nå har startet produksjonen av 4″-paneler i stor skala tyder på mye at det er for Apples neste telefon, nummer fem i rekken, det er i hvert fall det ryktene skal ha det til, og det begynner å bli mange av dem.

Det er nå også kjent at de to panel-produsentene Hitachi og Sony, våren 2012 slår seg sammen med Toshiba Mobile Display Co., Ltd. og blir ett stort selskap: «Japan Display».

Kan de vente lenger?

Synes du det er på tide med et større iPhone-panel? Over 68 prosent synes det nå er på tide med 4″, mens litt over 32 prosent av de spurte MacRumors-leserne vil beholde en panel-størrelse på 3.5″

Vi tror nok egentlig det bare er et spørsmål om tid før Apple kommer med en 4″-panels-mobil, spørsmålet er om de vil gjøre endringer i iOS for å gjøre den større skjermflaten lettere å bruke uten å måtte ty til begge hender.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse