Metro virker påklistret, mener vår amerikanske kollega Wayne Williams.

Annonse


Acer: – Windows 8 er redningen

Acer-sjef JT Wang tror Microsoft endelig har funnet formelen med Windows 8.

– Kommer sterkt tilbake

«Microsoft har allerede begynt å skjønne problemene og implementerer endringer i Windows 8», hevder Wang. Både interessen og tilbakemeldingene etter de første visningene av det nye OSet har vært positive.

Wang tror Microsoft kommer sterkt tilbake de neste to årene etter å ha bommet totalt på smarttelefon- og nettbrett-markedene.

Microsoft er også enda mer åpne rundt utviklingen av åttern, en trend som for alvor startet under utviklingen av Windows 7 etter Vista-fiaskoen der maskinvare-partnerne følte de ikke ble hørt noe som endte med utbredte driver-problemer.

Annonse


Dell: – Glem Apple

Michael Dell har også trua på Microsofts nyeste OS, men ser ikke engang nåværende markedsleder i nettleser-markedet, Apple, som en konkurrent. Dette avslørte han i et intervju i august.

De to konkurrentene er Android og Windows 8 mener han. HP (som har valgt å fortsette PC-produksjonen), Dell og Asus jobber alle med maskinvare til Windows 8.

Windows 8 forventes å være ferdig sommeren neste år slik at Microsoft og maskinvare-partnerne rekker julesalget. Det forventes mange nye nettbrett og formfaktorer levert med Windows 8 som fungerer på både x86 og ARM-plattformer.

Kilder:
Digitimes
Winrumors
blogs.msdn.com

Bort med Aero, inn med Metro.
(Ill.: Microsoft)
2260.160-Logical-Processor-graph-scales-using-a-sc
(Ill.: Microsoft)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse