Microsoft har lagt sin elsk på et minimalistisk brukergrensesnitt med mye pusterom og vekt på lekker typografi akkurat som designspråket Metro som allerede er å finne i Windows Phone og kommende Windows 8 og den nye Xbox 360-opplevelsen.

Annonse


Se inn i fremtiden

En ny video fra Office-divisjonen til Microsoft ser inn i fremtiden. Det handler om berøring og skjermer overalt.

Berøring

En fremtid hvor dine dingser vet hvor du er til enhver tid og tilpasser seg automatisk etter hva du har på kalenderen.

Fremtiden er selvsagt berøringsvennlig og Microsoft ser endelig ut til å skjønne at i fremtiden er det neppe noen som vil bruke stylus til dagligsdags tasting på mobilen. Alt handler om fingerberøring.

Les også: Windows 8 beta neste måned.

Annonse


Mange forskjellige formfaktorer

Formfaktorenene blir varierte og spesialtilpassede alle mulige bruksområder for i den nære fremtiden er det selvsagt ikke forbundet store kostnader med å produsere tynne, kjappe og berøringsvennlige håndholdte i alle mulige formfaktorer.

Det handler om nettbrett, store Microsoft Surface-lignende berøringsflater og ikke minst smarttelefoner som er kvitt de fysiske knappene. Alt handler om berøring og store skjermer.

Windows 8 baner vei

Microsoft signaliserer helt klart med Windows 8 at fremtidens formfaktorer på ingen måte hugges i stein nå. Det blir store variasjoner noe som også kan sees i klippet under.

Dette er mulig grunnet Windows 8′ støtte for ARM-CPUer, CPUer som bruker lite strøm og som derfor er ideelle i nettbrett og smart-telefoner.

Kilde:
Redmond Pie

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse