Windows_Phone_Mango

Annonse


Slik får du Mango allerede nå

I går startet utrullingen av stor-oppdateringen til Windows Phone 7, populært kalt Mango. Dette øker versjonsnummeret fra 7.0 til 7.5 og gir blant annet støtte for multitasking, linkede e-post-kontoer og Twittter.

Vente, vente, vente…

Men bor du i Norge har du en telefon uten operatør-tilknytting og du er neppe prioritert. Oppdateringene skjer i sykluser og det kan fort ta flere uker før du får oppdatert din Windows Phone.

Gidder du å vente så lenge? Neppe. Mango er en oppdatering man ikke kan leve uten.

Merkelig triks fungerer fortsatt

Undertegnende har merket selv dette i går. Inn med telefonen i PCen via USB for så å undersøke om det var noen oppdatering tilgjengelig i Zune-programvaren. Ingenting.

Annonse


Så hva gjør man? Jo, akkurat det samme man måtte gjøre i forbindelse med NoDo-oppdateringen, kobler ut nettet.

Slik gjør du det

Dette høres rart ut, og det vites ikke hvordan dette fungerer rent teknisk eller hvorfor ikke Microsoft bare legger ut oppdaterings-filene så de av oss med litt kompetanse kan installere manuelt.

Uansett, slik går du frem:

1. Koble mobilen til PCen via USB og start den nyeste Zune-programvaren (4.8, last ned her).

2. Gå til Settings -> Phone. Der finner du «Update».

3. Greia er at du skal koble fra Internett rundt ett sekund etter at du har trykket «Update». Du kan enten nappe ut kabelen eller koble fra nettet i Windows (Control PanelNetwork and InternetNetwork Connections).

4. Om ett sekund ikke fungerer, venter du bittelitt lenger. Med en gang du har mistet forbindelsen til nettet skal Zune gi deg beskjed om at oppdatering 7403 kan lastes ned.

5. Det blir tatt sikkerhetskopi av telefonen og 7403 blir installert.

6. Når 7403 er installert får du beskjed om å oppdatere til Mango.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse