Digi.no er 15 år i dag. ITavisen gratulerer!

Annonse


Gratulerer med dagen, digi.no!

I mange år var ITavisen.no og digi.no bitre konkurrenter. Men ikke bitrere enn at daværende digi-redaktør Øystein Kvistad en gang på begynnelsen av 2000-tallet kom opp til oss i ITavisen med en flaske vin da vi hadde klaget på at de hadde stjålet en sak fra oss.

Tett samarbeid
Digi.no og ITavisen.no er i dag to ganske forskjellige nettsteder. Mens digi.no henvender seg til IT-bransjen, næringslivet og offentlig virksomhet, er ITavisen nettstedet for IT-interesserte flest.

Det betyr ikke at vi ikke har glede av hverandre. For digi.nos grundige journalistikk og fokus på hva som rører seg i bransjen er interessant stoff også for ITavisens bredere publikum. Og siden vi i dag sitter i samme rom og tilhører samme forlag, er det naturlig å samarbeide tett.

Ny redaktør
Selv var jeg redaktør for både digi.no og ITavisen.no fra 1. februar 2009 og fram til 1. juli i år. Det var en interessant og lærerik periode.

Annonse


I dag er det Sigvald Sveinbjørnsson som styrer avisen. Han tidligere har jobbet i digi.no som finansjournalist og har i tillegg bred bakgrunn både fra både økonomipresse, finansbransje og kommunikasjonsbransje.

Vi benytter anledningen til å gratulere våre gode kolleger med 15-årsdagen, og ser fram til et fortsatt godt samarbeid framover!

Se også Digi.nos egen jubileumsartikkel og artikkel på Na24.no.

Tore Neset er redaktør i ITavisen.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse