imac

Annonse


– Nye iMacs neste uke

Et par ferske Apple-rykter gjør for tiden runder på Mac-relaterte nettsteder.

Nye stasjonære
Først og fremst ser det nå ut til at iMac-serien får en etterlengtet overhaling straks, kanskje allerede neste uke. Grunnen til spekulasjonene er at Apple har utsatt leveringstiden på nye iMac-maskiner. Dette skjer ofte rett før en oppdatering. Det snakkes om at nye iMacer vil blant annet få Thunderbolt og Sandy Bridge-prosessorer, tilsvarende oppdateringene til MacBook Pro tidligere i vinter. Dette skriver 9to5mac.

Nye bærbare
Angående MacBook Pro, kommer det nå også flere signaler om at neste gang serien fornyes, vil den få en total overhaling utseendemessig. Slike rykter har versert tidligere, og nå har flere kilder bekreftet dette til MacRumors.

MacBook Pro har hatt samme design siden høsten 2008, men fått en rekke interne oppgraderinger, sist nå i februar. Det kan altså drøye en god stund før det nye designet lanseres.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse