– iOS 4.3 og iPad 2 innen ni dager

Steve Jobs har vunnet det første slaget i kampen mot Samsung, men krigen er langt fra over.

Stemmer disse ryktene ser vi iPad 2 allerede 13. februar. Lenge har man trodd på en april-lansering.

Spenningen stiger blant Apple-fansen

Ikke at det noengang har blitt verifisert at iPad 2 kommer i april, men mange tror det, med stadig nye avsløringer av maskinvare og tilbehør, inkludert et panel som tyder på et tynnere og lettere nettbrett fra Apple.

Nå kan det faktisk tenkes at iPad 2 forhåndsvises allerede 13. februar.

Annonse

4.3 og iPad 2, samtidig?

Det spekuleres nemlig i at iOS 4.3 skal presenteres samtidig og at denne oppdateringen inneholder personlig hotspot-funksjonalitet, en funkjon teleoperatøren Verizon allerede kan tilby sine iPhone 4 kunder i USA.

Apple-fan og Flash-hater John Gruber tror på en snarlig 4.3-lansering før testtiden av Rupert Murdochs (News Corp.-sjef) «The Daily» går ut om to uker.

One more thing…?

I 4.3 er nemlig å finne et nytt inn-app system for blant annet å gjøre det enklere å betale for News Corp’. nye iPad-avis, ifølge Gruber.

Det er tyske MacNotes som står for iPad-ryktet. De skal ha fått høre fra tilbehørs-produsenter at iPad 2 skal vises frem neste uke.

Isåfall sammenfaller det nevnte iOS 4.3-demonstrasjon, men vi tror vel egentlig mer på at iOS 4.3 presenteres alene og at det samme skjer med iPad 2 før 1. mai.

One more thing

La oss toppe denne Apple-ryktemorgenen med nok et iPhone 5-rykte.

The New York Times’ teknojournalist David Pogue intervjuet Apple og fikk følgende svar fra en Apple-representant på spørsmålet om en iPhone 5 lansering i sommer:

«Let’s put it this way: We’re not stupid».

Oppsiktsvekkende uttalelse for et selskap som aldri kommenterer ryktede produkter

Kilder:
Macnotes.de
Macrumors
NYTimes

Annonse
Annonse