Dette produktet, angivelig designet for iPad 2, er nå fjernet fra Alibaba.com etter henvendelse fra en ikke-navngitt kilde.

Annonse


Dette er trolig beviset for iPad 2

Mange forventer at Apple skal annonsere iPad 2 allerede denne måneden. Ny informasjon styrker disse ryktene. En forhandler av Apple-tilbehør skal nemlig ha fått beskjed om å fjerne et angivelig iPad 2-designet tilbehør.

iPad 2 mer lik iPhone 4?

Det er snakk om en casing til iPad 2, et enda ikke annonsert Apple-produkt, som trolig skal ha fått Apples advokater til å skrive et brev til Alibaba.com.

Tilbehøret som angivelig skal være designet til andre generasjon iPad 2 har hull til kamera på baksiden og er formet på en måte som tyder på at baksiden blir flat og ikke kurvet som første generasjon. Med andre ord et design mer likt iPhone 4.

Grep Apple inn?

– Vi vet ikke om disse produktene er ekte, men vi har fått et legitim «takedown request» og fjerner derfor produktene, forklarer John Spelich fra Alibaba.com som ikke vil si hvor henvendelsen kommer fra.

Annonse


Selv om det rosa tilbehøret er borte, er det fortsatt annet iPad 2-relatert tilbehør tilgjengelig på Alibaba.com. Blant annet denne casinga med hull til kamera.

Kilde:
WSJ

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse