sony-tv-600

Annonse


Er dette TV-fremtiden?

Googles TV-tjeneste er i skuddet, og Logitech har allerede presentert sin boksbaserte løsning som skal fungere med de fleste TVer.

Egen TV
Sony er imidlertid de første som viser frem en TV med innebygd støtte for Googles tjenester og applikasjoner. Selskapet kunngjorde TVene i USA i natt, og selv om Google TV ikke kommer til Norge med det første, er det likevel interessant å følge med på nyhetene.

Selskapet annonserer en rekke TVer, fra 24 til 46 tommer, og de større variantene er LED-belyste. I tillegg slipper Sony en Blu ray-spiller med tilsvarende funksjonalitet. TV-modellene har alle innebygd WLAN, fire HDMI-innganger og fire USB-porter.

Knappeoverdose
TVene har en fancy fjernkontroll med fullt tastatur og massevis av andre knapper. Den ser ikke spesielt nybegynnervennlig ut, men byr nok på full kontroll.

Annonse


sony-tv-remote-450

Det spesielle med Google TV er altså fulle søkemuligheter på tvers av TV-innhold, internett og diverse applikasjoner og widgets. Alt dette foregår på TV-skjermer på en mer brukervennlig og fleksibel måte enn noensinne.

Bloggen Gizmodo har slengt opp sine førsteinntrykk av maskinvaren og grensesnittet.

Slippes Google TV noengang i Norge, gir vi øyeblikkelig beskjed.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse