iPhone 4 er ikke lenger mulig å jailbreake. Enn så lenge...

Annonse


Vi prøver iPhone 4

Sent fredag ettermiddag fikk vi levert en iPhone 4 16GB fra NetCom. Her er våre første inntrykk.

Slik er den

Det første man merker når man holder firern er, vel, at såpedesignet er borte. Mobilen ligger likevel godt i hånda og gir et inntrykk av å være en langt mer luksuriøs mobil enn plast-forgjengerne 3G og 3GS.

Litt mer tyngde har den naturlig nok også. Dette forsterker kvalitetsinntrykket. Utover nye materialer (glass på baksiden og aluminiumsramme) er det få designendringer. Knappene er der man er vant til. Og godt er det.

Skjermen er attraksjonen

Det beste med iPhone 4 etter en times forhåndstafs er skjermen. Apples såkalte Retina Display er sylskarp, spesielt når man zoomer inn på tekst. Da ser man virkelig forskjellen, selv med amatørfotografer bak kameraet og dårlige lysforhold.

Annonse


Etter kort tid med iPhone 4 er den et soleklart kjøp for alle med 3G og som liker måten Apple gjør sine ting på. Har du en 3GS er vi mer usikre. 3GS og iPhone 4 er begge kjappe mobiler.

God byggkvalitet

Når man surfer grensesnittet (menyer og lignende) er det ingen hastighetsforskjell. Spill laster dog kjappere på iPhone 4, men ikke med store marginer. Grunnen: iPhone 4 har mer minne og kjappere CPU enn sin forgjenger.

Ønsker du gyro og ser veldig frem til å bruke Facetime er iPhone 4 et solid produkt. Designet og valget av materialer er eksemplarisk. Den har alle funksjoner man måtte ønske seg, og er pakket inn i velkjent Apple-stil. Og man får Apples App Store-politikk på kjøpet, som man enten elsker eller hater.

Vi tester 3G-hastighet og generell ytelse:

3D-skytespillet N.O.V.A med gyro:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse