Å ga fra ett mobil-OS til et annet sitter langt inne for mange, viser nye undersøkelse.

Annonse


Android med superskjerm

Samsung annonserte i dag sin nye Android-telefon, kalt Galaxy S, og den er definitivt blant de mer lovende Google-baserte mobilene på vei.

Spesifikasjonene er kanskje ikke så vanvittige som HTCs USA-sentriske Evo, men Galaxy S kommer i det minste til Norge i løpet av sommeren.

Galaxy S skiller seg ut takket være den flotte skjermen. Det er snakk om super-AMOLED, en ny teknologi som Samsung introduserte tidligere i vinter, og som allerede finnes på deres Bada-baserte Wave.

Fargerik
Super-AMOLED byr på den flotteste fargegjengivelsen som finnes på mobile terminaler, det beste sortnivået, og samtidig fungerer skjermene uproblematisk utendørs. HTC har noen mobiler med tradisjonell AMOLED, men Samsungs variant er enda bedre.

Annonse


Å ga fra ett mobil-OS til et annet sitter langt inne for mange, viser nye undersøkelse.
(Ill.: Samsung)

Skjermen er 4 tommer stor, som gjør at Galaxy S er blant de største Android-telefonene på markedet. Mobilen har 1 GHz-prosessor, hele 8 GB lagringsplass, kamera med 5 megapiksler som tar opp i 720p og Bluetooth 3.0. På programvaresiden brukes det TouchWiz 3.0-grensesnittet oppå Android, og selve OSet er versjon 2.1.

Med andre ord, en svært kompetent telefon. Lanseringen i Norge er som sagt til sommeren, og prisen er fastsatt til 5400 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse