Slik ser det ut når Lyse-kunder piratkopierer film med programvaren Direct Connect.

Annonse


Her piratkopierer Lyse-kunde med ekstrem hastighet

ITavisen.no kunne mandag denne uken melde at Lysehubben legger ned. Nå meddeler administratorene at de likevel funnet en måte å drive piratnettverket videre.

Legger likevel ikke ned

Ifølge Facebook-gruppen til piratnettverket fortsetter driften likevel:

«Ser ut som det skal litt til å få en hub drevet siden 2002 med Altibox Fiberkunder til å legge ned. Folk har vist stor interesse i at Lysehubben skal fortsette og vi har fått til videre drift av denne med andre. Vi har testet ut en prøvehub der og alt går på skinner klar til å ta over. Vi er godt fornøyd med det vi har fått til og hubben vil fortsette som før med samme adresse», står det å lese på nettverkets Facebook-gruppe som i skrivende stund teller 212 medlemmer.

Har enorm overføringskapasitet

Lyse-kunder har fiber og dermed svært kjapp overføringshastighet. I et bilde på Facebook-gruppen «Lysehubben» har en bruker lagt opp et skjermbilde som viser en overføringshastighet på over 23MB i sekundet.

Annonse


Det er filmen The Bourne Identity i HD-kvalitet som blir lastet ned. Skjermbildet avslører at det kun tar rundt 7 minutt å laste ned en film på 4.37GB med hastigheten Lyse leverer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse