spotify

Annonse


— Det kommer store ting fra Spotify

spotify
(Ill.: Spotify)
Spotify gir seg ikke. De siste månedene har den svenske musikktjenester blitt lansert på de fleste relevante mobilplattformer, først og fremst iPhone, Android og Symbian.

Nå avslører de litt av sine fremtidsplaner, under en konferanse i London nylig.

Nye områder
Blant annet forteller en av selskapets sjefer, Shakil Khan, at de ser på muligheten til å inkorporere Spotify i TVer som har internett-tilkobling. I tillegg nevner han at de til stadighet blir kontaktet av spillkonsollprodusenter om et mulig samarbeid. Det betyr ikke nødvendigvis at Spotify på Xbox 360 eller PS3 er rett rundt hjørnet, men vi blir ikke akkurat overrasket den dagen det annonseres.

Khan forteller også at de har konkrete planer om å endelig lansere i USA i løpet av første kvartal 2010, samt i Tyskland og Kina lenger ut i neste år.

Annonse


Samtidig vil Spotify fortsette å basere seg på invitasjoner, som visstnok baserer seg på rettighetsproblematikken.

Mer mobilt?
Samtidig annonserer Spotify at de har ansatt en ny sjef, Oskar Stål, som har mye ekspertise når det gjelder mobile satsninger – noe som kan tyde på mer målrettet arbeid mot mobile plattformer. Symbian-versjonen av Spotify skal ha blitt en enorm suksess, så det er kanskje ikke så rart.

Kilde:
Techcrunch