zToggle aktiverer multitasking enkelt og greit for de med 3G.

Annonse


– Apple er tyranniske

zToggle aktiverer multitasking enkelt og greit for de med 3G.
(Ill.: Apple)
Har du iPhone eller iPod Touch, er det veldig sannsynlig at du bruker Facebook-applikasjonen. Det er nemlig et av de aller mest populære programmene til Apples plattform, og står for 28% av den mobile trafikken til Facebook.

Applikasjonen er stort sett resultatet av arbeidet til en mann, Joe Hewitt, som er ansatt i Facebook.

Endret mening
Hewitt har lenge vært kritisk til Apples prosess for å godkjenne applikasjoner, men for bare noen måneder siden skrev han i en blogg at til tross for sin kritikk, vil han aldri svikte Apple så lenge de vil fortsette å lage de beste produktene på markedet og bry seg om sine kunder.

Nå har imidlertid hans standpunkt endret seg, og Hewitt slutter å jobbe med Facebook for iPhone. Grunnen til dette er igjen godkjenningsprosessen, som utvikleren nekter å finne seg i.

Annonse


Udemokratisk
Han respekterer Apples rett til å styre sine produkter, men er prinsipielt i mot måten selskapet går frem på når det gjelder å godkjenne applikasjoner. Han er også redd for at Apple vil sette et eksempel som andre selskaper vil følge fremover.

I følge Hewitt er internett for øvrig fremdeles et relativt fritt sted, og han vil derfor returnere til sine røtter som webutvikler, og han vil fortsette å jobbe for Facebook. iPhone-applikasjonen vil fortsette å bli utviklet av en annen programmerer.

Kilde:
TechCrunch

Annonse