Denne gjengen forbereder hjemmefest for Windows 7. Gjesp, spy, hopp opp og ned i sinne.

Annonse


– Avskyelig dårlig markedsføring!

Kanskje er det en spøk. Eller kanskje er det som mange kommentarer på Twitter og nett vil ha det til: Århundrets teiteste reklamefilm.

Veeeldig dårlig spøk….

Vi snakker om Microsofts «Home Party»-video, som nå går sin «seiersgang» på nettet.

Først trodde vi også det var en dårlig spøk fra noen som verken liker Microsoft eller Windows. Men etter å ha sjekket, så vi at Microsoft allerede viste glimt av denne videoen i begynnelsen av måneden, i sin offisielle kampanje.

Bare pinlig

Dermed er fadesen et faktum: Noe som Microsoft åpenbart mener er et ironisk spark til 1960-tallets TV-komedier og samme periodes krampaktige, amerikanske familielykke (altså det som TV-serien «Mad Men» viser vrangsiden av), er bare pinlig.

Annonse


Reaksjonene har ikke latt vente på seg.

– Utrolig forferdelig!

– Jeg skal SÅ ikke ha Microsoft-party hjemme hos meg, lyder det fra Twitteren niclauren.

– Seriøst. Har du ikke sett den utrolig forferdelige reklamen de har sendt ut om å ha en lanseringsfest hjemme? skriver DottyTeakettle.

– Hvem er det Micosoft henvender seg til med denne videoen? spør j3snyder.

– Gudsjammerlig dårlig!

Og sånn fortsetter det.

Heller ikke bloggerne er nådige.

– House Party-videoen er så dårlig at jeg begynte å kaste ting framfor å le. Dette er gudsjammerlig dårlig markedsføring, skriver Joe Wilcox i Betanews.com.

– Om du virkelig arrangerer et slikt Windows 7 lanseringsparty hjemme, er du en taper, konstaterer Mac-bloggen Edible Apple (som neppe er helt nøytral i saken…)

Nesten som ITavisens nye design…

Stormen begynte å brygge seg opp ved 22-tida i går kveld, og vi har ærlig talt ikke sett noe lignende siden ITavisen innførte et nytt og mislykket design i 2006… (ikke at vi vil rippe opp i det, men…)

Se den utskjelte videoen her: