Uncharted 2 har en helt utrolig grafikk skal vi tro anmelderne. Vi tror på dem.

Annonse


PS3-spill får superkritikker

Naughty Dogs oppfølger Uncharted 2: Among Thieves ekslusivt til Playstation 3 høster svært gode kritikker.

Dette er spillet man ha

Tre spilleranmdeldere har allerede testet oppfølgeren til et av de beste spillene til Playstation, Uncharted: Drakes Fortune. Oppfølgeren er enda bedre enn det første spillet skal vi tro anmelderne.

IGN gir spillet poengsummen 9.5 av 10: «Det er veldig, veldig bra. Det er lett en av de beste spillene på konsollen. Det blander en fantastisk presentasjon og grafikk med spillbarhet som praktisk talt ikke har noen konkurrenter».

– Blir ikke bedre enn dette

Games Radar gir spillet 100 prosent og får 360-eiere til å felle en tåre: «Brilliant, Brilliant, Brilliant. Det ser helt utrolig ut, spillbarheten er som en drøm og skuespillerne samt historiefortellingen vil suge deg inn fra starten. PS3 har offisielt fått sin killer-app. En million tårer gråtes av 360-fanboys».

Annonse
Det samme gjør amerikanske Playstation: The Official Magazine. Sistnevnte karakteriserer spillet som et sensasjonelt enspiller-spill, men også et svært godt multiplayer-spill. Svenske gamereactor.se tar ikke så mye av og gir spillet 8 av 10 mulige.

Det skal sies at kun noen utvalgte medier har fått lov å anmelde spillet først. De aller fleste anmeldelser følger etter neste uke, da også vår omtale er klar. Spillet lanseres 13. oktober og ITavisen skal selvsagt omtale spillet. Følg med!

Mens du venter kan du lese ITavisens omtale av Uncharted: Drakes Fortune.

Kilde:
Metacritic

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse