Forbrukerne har tydeligvis fått med seg at Windows 7 får langt bedre kritikk enn Vista.

Annonse


Tester du Windows 7?

Forbrukerne har tydeligvis fått med seg at Windows 7 får langt bedre kritikk enn Vista.Gårsdagens nyhet om at Windows Vista og Server 2008 kan kræsjes over nett er nå bekreftet av Microsoft.

Microsoft bekrefter svært alvorlig feil

Microsoft bekrefter at hullet finnes i Vista og Server 2008 (ikke R2) i en sikkerhetsbulletin, men ikke bare disse to OSene.

Også testversjonen av Windows 7, den såkalte RC-versjonen er sårbar for hackere som vil ta omstart av maskinen din eller ta kontroll over den

RTM-versjonen trygg

Bruker du den endelige utgaven av Windows 7 (RTM) har du ingenting å frykte, mens uferdige versjoner har et svært alvorlig hull: «En hacker som utnytter den aktuelle sikkerhetsbristen kan få full kontroll over maskinen», skriver Microsoft.

Annonse
Ingen oppdatering er gjort tilgjengelig enda, men les her (litt ned på siden ser du Workarounds) for å beskytte deg om du bruker Vista, Server 2008 eller en testversjon av Windows 7.

Det er ingen grunn til å bruke Windows 7 i uferdig versjon nå. Windows 7 Enterprise i endelig utgave kan lastes ned fra Microsoft. Les alt om det her.

Kilde:
IDG News

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse