Med Sonys nye Blu-ray-plateskifter trenger du ikke reise deg fra sofaen de neste 33 døgnene.

Annonse


Blu-ray til du blir blå

Med Sonys nye Blu-ray-plateskifter trenger du ikke reise deg fra sofaen de neste 33 døgnene.
(Ill.: Sony)
Om du er fan av HD-film og ikke har tenkt å bevege deg fra sofaen de neste 33 døgnene, er Sonys nye plateskifter tingen for deg.

Koster (litt) flesk

BDP-CX7000ES «spiser» intet mindre enn 400 Blu-ray-plater. Det burde holde selv den mest ihuga popcorn-spiser naglet til godstolen den neste måneden.

Prisen er på 1900 dollar i USA – noe som med dagens kurs tilsvarer om lag 11 600 norske kroner. Med andre ord relativt dyr moro, dette her.

Rekord, sier Sony

Vanlige Blu–ray-spillere kan du nå finne for godt under 1000-lappen i norske butikker.

Annonse
Sony kaller produkter for en «megachanger», og hevder at dette er rekord i antallet disker i «magen» på en multispiller så langt. Tidligere solgte Sony en modell med kapasitet på 200 disker til 21 000 kroner, men denne var bare på markedet i kort tid.

200-diskmodellen hadde i motsetning til BDP-CX7000ES harddisk (500GB), der man kunne legge filmer man hadde lastet ned fra nettet i tillegg.

Mega-modellen med 400 disker kan lagre både DVD og CD-plater i tillegg til Blu-ray. Den nettbaserte BD-Live–funksjonen gir deg tittel, skuespillerbesetning, produksjonsår og mye annet i et oversiktlig, Windows Media Center-lignende grensesnitt. Dermed blir opplevelsen omtrent den samme som når filmene ligger lagret på harddisk.

USB eneste lagring

Maskinen inneholder merkelig nok ikke noen form for internminne, så om du vil lagre noe i tillegg må du bruke USB-inngangen på baksiden.

En grundig anmeldelse av denne usannsynlige disk-eteren finner du på Electronichouse.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse