n97 mini

Annonse


Dette er Nokia N97 Mini

Det er ikke første gang vi hører om en Nokia N97 Mini, som skal være en mindre utgave av selskapets flaggskip N97, som vi testet tidligere i sommer.

Nokia har fremdeles ikke snakket om telefonen offisielt, men katta er nå ute av sekken. Den meget godt informerte og respekterte russiske nettstedet Mobile-review har nemlig fått tak i telefonen, og har lagt ut en sniktitt på mobilen.

Lite nytt
Nettstedets toppsjef Eldar Murtazin er imidlertid ikke videre imponert. Nokia N97 Mini er så godt som identisk med N97, men bare litt mindre. Den største forskjellen er at navigasjonstasten til venstre for tastaturet er blitt tatt bort, noe som gjør mobilen noe slankere.

n97 mini
(Ill.: Mobile-review)

Telefonen skal imidlertid føles noe mer solid og ha bedre byggekvalitet – og den originale N97 var jo allerede et godt stykke maskinvare. Dessverre er tastaturet visstnok mindre og ikke så komfortabelt å bruke.

Annonse


Mindre minne
Til slutt er minnet blitt redusert fra imponerende 32 GB til mer tradisjonelle 8 GB, og dekselet på kameraet er blitt fjernet.

Dermed er det rimelig å anta at telefonen blir rimeligere enn originalen, men er endringene nok til at den skal selge? Tiden får vise.

Kilde:
Mobile-review