Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iphone3gs (Ill.: Apple)

3GS-prisene lagt ut

Telenor gjør seg klare til lansering av ny iPhone.

Telenor la i dag ut sine priser for Apples mye omtalte iPhone 3GS. Mobilen kommer i butikkene førstkommende fredag, og Telenor opererer selvsagt med en rekke forskjellige priser avhengig av hvilket abonnement du velger.

Dyrt og billig
I følge nettsidene til Telenor koster en 16 GB-versjon 1390 kroner, mens 32 GB-utgaven må du betale 2190 kroner for. Disse prisene forutsetter at du velger SurfPrat M-abonnement, altså 500 MB i datatrafikk og 100 SMSer inkludert.

Du kan selvsagt velge andre muligheter, og få telefonen langt billigere, noe som totalt sett vil koste deg nesten 14000 i året.

Du kan selv sjekke alle prisene og forhåndsbestille telefonen her.

Stikkord: Apple, iphone, telenor