iPhone_1 krone

Annonse


Nå koster iPhone 1 krone!

Slik markedsfører Lefdal iPhone til 1 krone. Pluss svindyrt abonnement...
(Ill.: Lefdal.com)
Det var en gang for lenge, lenge siden da iPhone var forbeholdt motebevisste tekno-huer på vestkanten med tjukk lommebok.

For godt til å være sant

Nå er det jo heeelt annerledes. Elektrokjeden Lefdal, som sier de leverer teknologi til folk flest, tilbyr nå 16GB-utgaven av Apples telefon til 1 krone – på lik linje med fortidas «bruk og kast»-modeller fra Nokia, Alacatel (!) og Ericsson.

Det er likevel en hake ved det – som med alt som er for godt til å være sant. Du må ut med hele 13 188 kroner i året for Telenors Surfprat XL-abonnement. Da får du riktig nok fri surf/mail/nedlasting, 2000 SMS-er og 3000 snakkeminutter.

Noe som burde holde selv for de mest kjærlighetssyke blant oss.

Annonse
Gammel allerede

Om du er mindre rå på mobilbruken kan du velge andre og rimeligere abonnementsformer. med Telenors Surfprat L betaler du 295 kroner, og med Surfprat M 895 kroner. Men da blir det altså vanskeligere å beregne totalprisen, fordi kostnadene jo øker med bruken din.

Vi (og Lefdal) plikter også å fortelle at en ny iPhone-modell er klar for norske butikkhyller 9. juli – med 16 og 32 GB-modeller (pris foreløpig ukjent). Kjøper du 1 krones-iPhone nå, risikerer du altså å sitte med en gammel modell som gir deg null kredd på byen i helga…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse