Annonse


– Steve Jobs virker frisk

(Ill.: Wikipedia/CC)
Om omtrent en måned skal Apple-sjefen Steve Jobs ifølge planene være tilbake på jobb etter en lengre pause. Ifølge den gamle kollegaen Steve Wozniak virker han frisk.

Hemmeligholdt
Steve Jobs har vært minst like flink til å holde sin helsetilstand skjult som han har vært på å holde kommende Apple-produkter hemmelige gjennom årene. Siden han tok pause i desember grunnet medisinske årsaker har ryktene vært mange, men få har fått håndfast informasjon om Jobs sin helse.

Det eneste som kunne virke som tilnærmet solid informasjon var da Steve Jobs sin advokat uttalte i April at han neppe var sterk nok for å være med på Apples årlige, lokale møte. Dette ble selvfølgelig tolket som at Jobs ikke hadde blitt friskere i det hele tatt, og spekulasjonene startet på nytt.

– Virker frisk
Nå har imidlertid Steve Wozniak, mannen som grunnla Apple sammen med Steve Jobs, uttalt seg om den tidligere kollegaens helse.

Annonse


– Han virker frisk. Det virker ikke som at han kjemper mot noen akutt sykdom, uttalte han under All Things D-konferansen i USA.

Kilde:
Idg.se

Annonse