della

Annonse


Nå flørter Dell med damer

Dell skal gjøre netbook-innkjøp mer attraktivt for kvinner. Dermed lanserer PC-giganten nå et nytt nettsted som på en oversiktlig måte skal informere og forklare teknologiske begreper.

Tips for jenter
Initiativet heter Della, og det er ikke snakk om at det lanseres nye produkter – hele nettstedet bygger rundt Inspiron Mini 10-maskinen. Poenget er å tipse kvinnelige brukere om hvordan en netbook kan forbedre livet. Det gis tips om hvordan man kan organisere hverdagen, gjøre reisen lettere, passe på helsen og så videre.

Man kan også finne seksjoner om livsstil og resirkulering, og generelt får vi inntrykket av at målgruppen er kvinner som gjerne vil være litt glamorøse, men ikke kan det minste om teknologi. Litt nedlatende, kanskje? Trenger kvinner virkelig slike dedikerte sider?

Du kan selv sjekke ut Della her.