Jobber Apple med en tablet eller en helt ny iPhone?

Annonse


Mystisk Apple «iProd» funnet

Igjen dukker det opp spekulasjoner om nye iPods og iPhone.

To nye iPhones?

Apple-folket funnet kodenavn for fremtidige Apple-produkter i nye iPhone OS 3.0. I 3.0 har det blitt funnet spor av to nye iPhones en ny iPod og et helt nytt produkt med prosjektnavnet iProd.

I 3.0 har det blitt funnet referanser til iPhone3,1; iPod3,1; iFPGA; og iProd0,1. Vi snakker her om store hoppe i versjonnummerne noe som tilsier store maskinvare-endringer.

Versjonsforklaring

Dagens 3G-iPhone kalles iPhone1,2, mens den uten heter 1,1. Referanser til iPhone 2,1 ble funnet så tidlig som i januar så at det kommer en oppdatering av iPhone-maskinvaren er helt klart, men når er ikke godt å si.

Annonse


Samtidig kommer det stadig rapporter om at Apples kjøp av aksjer i et selskap som produsere fler-kjerne-CPUer til mobiler.

Hva er en iProd?

Men hva er egentlig en iProd? 0,1-versjonnummeret indikerer at det er snakk om en prototype da de endelige produktene lanseres som 1,1. Er det en iTablet eller kanskje en MacTablet?

Spekulasjonene vil helt sikkert fortsette de neste ukene og månedede frem til lanseringen av en eller flere mystiske Apple-produkter.

Kilde:
Arstechnica.com

Annonse