xps

Annonse


Nå kommer Dell i butikk

Dell er en stor PC-produsent, men selskapet har alltid konsentrert seg om salg gjennom sine nettsider, og har ikke vært tilgjengelig i butikk.

Nå er dette i ferd med å endre seg: Elkjøp melder i dag at det blir den første nordiske butikk-kjeden som vil selge Dell-maskiner, noe som innebærer at du vil kunne gå inn på over 300 butikker og faktisk kjenne på maskinene før du kjøper.

Bidrar til større salg
Elkjøp skryter i samme slengen av at PC-salget i kjeden har doblet seg siden 2005, og diverse butikk-i-butikk-konsepter har vært en stor suksess. Dermed mener kjeden at med Dell i utvalget vil posisjonen til Elkjøp styrkes ytterligere.

Dell-maskinene vil komme i salg i løpet av februar, og det er til å begynne med snakk om 11 modeller. Disse spenner fra de rimelige Inspiron-maskinene til de feteste XPS-modellene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse