Disse Apple-produktene har du aldri sett

PenLite var en PowerBook Duo-maskin med tegnebrett fra 1993. Den gang var John Sculley sjef for Apple-skuta.

Alt Apple gjør blir ikke til gull bare se på disse produktene.

Stygt fra Apple

Maclife.com har hentet frem 10 Apple-produkter fra grava som aldri havnet på butikkhyllene. Det er tydelig at det var en gang i tiden Apple ikke hadde samme fokus på design som nå.

Ville du virkelig kjøpt Apple PowerBop? Bop, hva betyr det? Og når ble power kult å ha som produktnavn bortsett fra plastleker på 80-tallet. Uansett prøvde Apple seg med PowerBop i 1993. Produktet var en stygg mobil som ble kansellert samme år grunnet et ustabilt mobilnett og bugs i selve produktet.

Annonse

PowerBop. Ikke akkurat vakker. Ikke helt lett å se hva det skal være heller, men det er altså forsøk på en mobil tidlig på 90-tallet.

Kunne banka TiVo

Hadde Apple klart å få til noe med Apple Interactive Television er det ikke sikkert TiVo noengang hadde blitt en realitet. Produktet var lenge før sin tid og lot seerne pause programmene og spole.

AppleITV hadde RCA audio/video, S-Video, coax, ethernet, SCSI og serieporter, men ingen harddisk. Mange betaler store summer for å skaffe seg denne set-top boksen, men man vil aldri kunne se noe som helst på den.

Apples «TiVo» var forut for sin tid, men det hele gikk i vasken av ukjente grunner.

Hjernen i huset? Neppe

Så var det «Knowledge Navigator». Dette produktet skulle allerede på 80-tallet være hjernen i huset og organisere livet ditt ved å holde orden på møter med en kalender og ta telefonen. Det finnes såvidt vi vet ikke noen fysisk prototype, bare en skikkelig teit reklame med klassisk musikk og en animert kar sløyfe (!) på skjermen.

Også dette produktet var hjertebarnet til John Scully, Apple-sjefen på 80 og 90-tallet. Kanskje ikke så rart at Apple slet på tidlig 90-tallet.

Se resten av produktene Apple ikke lyktes med her.

Kilde:
MacLife

Annonse
Annonse