Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nokia_Maps_3_N96_03_med

Bedre navigasjon fra Nokia

Nye Nokia Maps tilgjengelig nå.

Nokia Maps er et populært navigasjonsverktøy som fungerer temmelig godt sammen med GPS-utstyrte Nokia-mobiltelefoner.

I dag slapp det finske selskapet versjon 3.0 av programvaren, som riktignok bare er i beta, og dermed ikke er fullt funksjonelt. Det kan likevel lastes fritt ned av alle.

Mer detaljer og bilder
Nokia Maps 3.0 har flere hyggelige nyheter, som fotografier i høy oppløsning, 3D-landemerker for 216 byer, pluss terrengkart. Programmet skal by på bedre ruteoversikt når man bruker «routing»-funksjonen og kjøretjenestene. Samtidig skal fotgjengernavigasjonen (som har vist seg å være veldig praktisk ved flere anledninger) forbedres: Programvaren skal finne korteste vei kjappere, og telefonen gir lydsignaler og vibrasjoner når det er på tide å svinge. Dessuten er detaljnivået for kartene økt.

Maps 3.0 samarbeider tett med Nokias Ovi-portal, den nettbaserte tjenesten der du kan planlegge rutene dine og synkronisere dem med telefonen. Brukerne vil også kunne legge inn tips og stedsinformasjon, og det vil også tilbys sanntidsoppdateringer av trafikkinformasjon, informasjon om kultureventer og andre aktiviteter.

Nokia Maps 3.0 kan lastes ned her, mens den nettbaserte karttjenesten finnes her.

Stikkord: nokia, Tips