Og slik ser nå hovedvinduet ut. Om man vil vise bildene til kontaktene er dette mulig. Det er også mulig å forandre på størrelsen på bildene.

Annonse


Prøv nye Messenger

Microsoft har lansert en brennfersk beta-versjon av Windows Live Messenger 9.

Nye funksjoner

Denne beta-versjonen har mange forbedringer. Kanskje det mest spennende er likevel (for mange av oss) at man kan være pålogget på flere PCer samtidig.

Når du sitter på MSN på jobb eller skole. Da blir meldingene også levert til PCen din hjemme. Veldig greit. I tillegg er det lagt til mulighet for enkelt å vise frem bilder i samtalevinduene (dette krever at begge har WLM 9).

I tillegg:
* Det er nå mulig å lagre de vennene du liker best i en egen gruppe.

Annonse


* Nederst i hovedvinduet kan du lese oppdatert informasjon om kontaktene dine. F.eks. når de endrer status-tekst.

En kosmetisk puss

Det er gjort noen ganske store kosmetiske forandringer. I samtalevinduet er bildet av deg og kontakten du skriver til flyttet til venstre side. Ikke sprør oss hvorfor, det er egentlig bare uvant og plagsomt. Det er mulig MS har en hensikt med det, men jeg har ikke helt klart å se det enda.

I tillegg til noen kosmetiske puss og andre farger. Det er også mulig å endre litt av skallet med forskjellige farger og motiver.

Minnebruken er helt allright. 32MB når programmet er oppe og 20MB når det ligger i oppgavelinjen (Vista 64Bit). I tillegg er programmet kjapt. Bra for en beta å være. Jeg tipper det ikke er lenge til denne versjonen er klar i endelig versjon.

Windows Live Messenger 9 Beta laster du ned her. Programmet er allerede på norsk, men husk at Messenger Plus! Live forsvinner om du bruker det.

MS prøver å dytte på deg flere programmer i installasjonsprogrammet.
(Ill.: Trond Bie/ITavisen)
Funksjonen mange har ventet på er endelig implementert.
(Ill.: Trond Bie/ITavisen)
Slik ser samtalvinduene ut.
(Ill.: Microsoft)
Nå er det lettere å dele bilder.
(Ill.: Microsoft)
Når Jens bytter bilde blir man varslet om dette nederst i hovedvinduet.
(Ill.: Microsoft)

Kilder:
Inside Windows Live Messenger
Download Live

Annonse