Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Gaute Godager i 2007 - mens han styrte utviklingen av Age of Conan (Ill.: Thomas Marynowski)

Funcom skifter ut sjef

Age of Conan-produsenten misfornøyd med deler av spillet, ny mann på plass

Gaute Godager, såkalt Game Director for MMO-spillet Age of Conan, har valgt å forlate sin stilling i Funcom etter 16 år.

Godager har jobbet i Funcom siden starten, men innrømmer nå i følge pressemeldingen at det er elementer av den nylig lanserte Age of Conan som han ikke er helt fornøyd med. Videre forteller han at det er på tide at Age of Conan får «et par nye, friske øyne». Disse øyene tilhører Craig Morrison, som har jobbet i Funcom siden 2004, og har tidligere erfaring hos blant annet IGN og britiske Telegraph Group.

Lover forbedringer

Morrison forteller at han er sikker på at han klarer å lede utviklingen av Age of Conan til noe enda bedre, og at nye endringer til spillet vil alltid gjøres med spillerne i tankene.

Age of Conan har hatt en vellykket lansering tidligere i sommer, men har siden slitt med misfornøyde spillere som klaget på manglende innhold og ustabiliteter. Vi snakket nylig med Funcom om kommende utvidelser til spillet og andre nyheter, og du kan lese vår sniktitt her. Les vår anmeldelse av Age of Conan her.

Les hele pressemeldingen her.

Stikkord: age of conan, conan, funcom