Her er Piper avbildet for flere år siden da han letet på nettet etter en passende kone. 2000 villige jenter møtte opp. Rosaura Cappelleri på bildet ble den utvalgte, men holdt ikke ut i mer enn et par dager.

Annonse


Britisk lord selger livet på eBay

David Piper er ikke den første som prøver å selge livet sitt på eBay. Den australske Ian Usher gjorde det samme tidligere i år, med et heller dårlig utfall.

Det skremte allikevel ikke den eksentriske lorden David Piper, som nå selger livet sitt på eBay. Startprisen var 100 pund, men er nå oppe på over 3 millioner pund, omtrent 30 millioner kroner.

Selger alt
Piper har lagt ut så godt som hele livet for salg på nettet. Han selger to hotell, to Bentley-biler, en bildekolleksjon og hans fjonge tittel «Lord of the Manor» som han kjøpte sammen med en gigantisk villa for én million pund.

Grunnen til at han vil selge alle eiendelene sine skal være grunnet prostatakreft som han nettopp ble diagnosert med.

Annonse


Kan få med Piper på kjøpet
Som om ikke eiendelene var nok, står det i annonsen at Piper selv kan følge med på kjøpet – forutsatt at kjøperen oppfyller visse krav. Hva slags krav dette er nevnes ikke, men med tanke på Pipers tidligere forsøk på å finne en kone ved å publisere store annonser i lokale aviser, kan det tenkes at kjøperen må være en kvinne.

Sjekk auksjonen her. Prisen er foreløpig på over 30 millioner kroner, og vil avsluttes om ikke lenge.

Kilde: Reuters

Annonse