Untitled-1

Annonse


Conan i aksjon

Undertegnede har vært på mange, veldig mange, forskjellige lanseringsfester gjennom årene, på tre kontinenter. Men få kunne faktisk måle seg med det spektakulære arrangementet til Funcom i går kveld, som fant sted høyt over Oslo, i den kalde Holmenkollen-lufta. Vi er fra Grønland, vi er ikke vant til å ferdes så langt vest, men det funket. For anledningen ble det bygd en hel vikinglandsby, der det foregikk sverdkamper og andre voldsomme aktiviteter. Conan satt på tronen og betraktet forsamlingen, det ble spilt folkemusikk, og vi gjorde det vi er flinkest til – minglet, småpratet med våre kjendisvenner, nettverket og drakk.

KLIKK HER FOR BILDENE

Kveldens klimaks kom i et underjordisk lokale der Turboneger leverte en forrykende konsert og sørget for herlig stemning. Det ble forøvrig flydd inn hundrevis av utenlandske pressefolk, og vi håper at vi hadde det like hyggelig som oss. Ellers var festen stappfull av spillfolk, bransjemennesker og diverse andre utelivs-bekjentskaper, akkurat som vi liker det.

Vi takker Funcom for et fantastisk vellykket arrangement, og ønsker dem lykke til med lanseringen av tidenes norske spillprosjekt.

KLIKK HER FOR BILDENE

Følg også med på fredagens KLiKK-sending for mer fra lanseringsfesten!

Annonse


Annonse