wiifitnessutannonserat_125830

Annonse


Wii Fit i april

Nintendo har lenge brukt sin Wii-konsoll til å nå kundegrupper utenom de tradisjonelle spillerne, noe de også på mange måter har lykkes i.

Bli sterk med Wii

Det interessante Wii Fit-konseptet er et godt eksempel på det, et trådløst balansebrett som kobles til konsollen og som inneholder treningsprogrammer som aerobic, yoga, styrketrening og diverse balanseøvelser. Dermed skal “spillet” bidra til bedre fysisk form, uten at Nintendo nødvendigvis lover store muskler og kondis til en langrennsløper.

Det vil være mulig å sette opp treningsprogrammer for opptil åtte personer slik at hele familien kan delta.

Klart til våren

Wii Fit kommer altså endelig i norske butikker den 25. april, og vi er rimelig nysgjerrige på hvordan dette fungerer. Spillet har allerede solgt 1.4 millioner eksemplarer i Japan, så det er klart at det er potensiale å hente her. Både brettet og programvare vil følge med pakken, men prisen er ikke endelig avklart.

Vi kommer tilbake med mer om Wii Fit når vi får testet det.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse