Hopp til navigasjon Hopp til innhold
cod4 shot4

Call of Duty tilbake til verdenskrigen?

Ferske rykter om nytt spill i serien verserer på nettet

Det er allerede halvveis bekreftet av Activision at et nytt Call of Duty-spill er under utvikling. Vi regner med at det vil lanseres neste høst, slik tradisjonen har vært de siste årene.

Til tross for at ingenting av spillets innhold er kjent, hevder flere kilder at spillet vil igjen finne plass under annen verdenskrig. For de uinnvidde, de første tre spillene i den meget populære serien har handlet om verdenskrigen, mens det ferskeste, lansert for en måneds tid siden, tok oss med til moderne krigføring i veldig nær fremtid.

Bare på konsoller?

Alt tyder også på at det er selskapet Treyarch som tar seg av utviklingen av Call of Duty 5. Dette henger på grep, Treyarch utviklet Call of Duty 3, mens originalutvikleren Infinity Ward jobbet med det fjerde spillet (og de to første). Vi synes det virker helt logisk at Activision fortsetter å utvikle annethvert spill i serien med disse to utviklerstudioene.

Siste rykte er at Call of Duty 5 vil være konsollekslusivt og ikke lanseres på PC. Noe som igjen virker rimelig sannsynlig, med tanke på at Call of Duty 3 også bare ble lansert på konsoller.

Problemet er at Call of Duty 3 var det svakeste spillet i serien, så vi håper at Treyarch legger litt mer sjel i utviklingen av det femte spillet, hvis ryktene stemmer. Vi kommer tilbake med mer nytt når vi hører mer.

Les vår anmeldelse av Call of Duty 4 her, og Call of Duty 3 her.

Mer.

Stikkord: infinity ward