NY VERSJON:  SonyEricsson slipper oppgraderte versjoner av sine bestselgende Walkman- og CyberShot-modeller.

Annonse


Nye supertelefoner fra SonyEricsson

Helt siden SonyEricsson begynte å lansere mobiltelefoner under Sony-varemerkene Walkman og CyberShot, har nordmenn trykket dem til sitt bryst og gjort dem til bestselgere i det norske markedet.

Les alle mobiltestene på DinSide

Leser tankene dine

Nå lanserer mobilprodusenten oppgraderte versjoner av de populære modellene. Walkman-modellen heter W910i og kameratelefonen K850i.

W910i er en skyvetelefon som kommer i rødt og sort. Inkludert i prisen er et minnekort på 1GB. Mobilen er utstyrt med bevegelsessensor, slik at den kan skifte låt når du rister på den. Telefonen har også såkalt smarte spillelister, som hevder å kunne skifte musikk etter ditt humør. SonyEricsson lover også raskere overføringstid på denne Walkman-telefonen, 1GB på tre minutter.

Annonse


Kamera med telefon?

Kameratelefonen K850i kommer med et innbygget kamera med fem megapiksler og CyberShot-teknologi. Med autofokus, xenon-blitz og videolys skal denne ifølge SonyEricsson kunne måle seg med et vanlig kompaktkamera.

Kameraet du kan ringe med kommer også med flere applikasjoner som skal la deg ta bedre bilder, blant annet i vanskelige lysforhold eller av bevegelige motiver. Filsystemet skal også være kraftig forbedret.

Begge telefonene ventes i butikken i løpet av oktober og vil koste henholdsvis 4000 og 4500 kroner.

Kilde:
DinSide

Annonse